Замазки на подове

Направи запитване за:

Замазки на подове

Преди да пристъпим към интериорните решения

За да се положи подово покритие, е нужно да имаме равномерна основа, а тя се постига чрез подова замазка. Най-разпространен и предпочитан вариант, бидейки най-лесен за изпълнение и най-икономичен, е циментовата замазка, която при всички положения прави пода по-устойчив и надежден. Освен за жилищни помещения, циментовата замазка е подходяща и за гаражи, като върху нея може да се полага всякакъв вид интериорно покритие. Препоръчва се и за така актуалното поради ефективността си подово отопление, тъй като се характеризира със свойства за добро съхранение на топлината.

Целта на замазката е да оформи равна повърхност върху пода. Най-често това се налага при стари сгради, но за да сте сигурни, че резултатите ще отговорят на очакванията Ви – смело съветваме да се обръщате към доказани професионалисти.

Какво можем да Ви предложим?

Започваме с това, което смятаме, че ще Ви бъде полезно, а от там нататък Вие решавате дали да се доверите на нас или на колеги от друга фирма. Нашият опит е богат, трупан в продължение на дълги години и потвърден от доволните ни клиенти. Работим в пълна прозрачност, чисто и в срок. Ценовите ни предложения са винаги съобразена с финансовите възможности и желанията на клиентите ни с фокус върху резултата, от който имат нужда и разбира се в съответствие с вкуса им.

Ако смятате, че екипът ни е подходящ за това, което сте планирали, свържете се с нас и нека заедно превърнем този план в реалност.