Усвояване на тераси и балкони

Направи запитване за:

Усвояване на тераси и балкони

Щастието да имаш тераса

Няма съмнение, че терасите са огромно предимство за един апартамент. Да започнем от факта, че тези пространства са винаги добре озарени от естествена светлина. Може би не си давате сметка, но това съживява интериора така, както обикновена лампа не би могла. Безспорна полза е и възможността за разширяване на съседната стая.

Умението да извлечеш най-хубавото от своята тераса

Благодарение на дългогодишния си опит, ние бързо определяме предимствата и недостатъците на една тераса. Разбира се, екипът ни знае как да разгърне потенциала на помещението, така че то да отговаря на Вашите предпочитания и нужди и едновременно с това да донесе повече комфорт в дома Ви.

Най-често усвояването на терасата се използва, за да се разшири пространството на жилището, но в практиката си ние можем да се похвалим с прекрасни проекти, които в допълнение обогатяват и функционалността на дома. Такъв пример са жилищата, в които добавихме място за офис към стандартните спалня, дневна, баня и т.н.

Освен да се увеличи площта на прилежащото помещение, премахвайки междинната стена между него и терасата, бихме могли да потърсим вариант за трансформиране на тази най-външна част на апартамента в една уютна и светла самостоятелна стая. Разбира се, изпълнението зависи от редица фактори като изложение, големина на пространството, етаж и др. Ние ще Ви помогнем с експертни съвети и насоки, като ще внесем яснота по предстоящия процес, срокове на изпълнение, цена и всичко, което Ви интересува, по пътя до крайния резултат.

Какво можем да Ви предложим?

Започваме с оглед на място, изготвяне на оферта според Вашите възможности и планиране на следващите стъпки. Това е основен приоритет в практиката ни, тъй като за нас е важно да работим прозрачно, в срок и с фокус върху удовлетвореността Ви от свършената от нас работа. Ето защо основната част от клиентите ни са хора, които идват при нас с препоръка. Благодарим на всички, които насочват приятели и познати към нас и очакваме с нетърпение следващия интересен и предизвикателен проект.

Обадете ни се, за да обсъдим как можем да бъдем полезни и на Вас!