Ремонт на баня

Направи запитване за:

Ремонт на баня

Ремонтът е кошмар за Вас – детска игра за нас

 

Ремонтът на банята е кошмар, който често се отлага с години, тъй като немалко хора имат негативен опит с това. Е, хубавата новина е, че ние нямаме такъв опит и с лекота завършваме подобни дейности от-до.

 

Как работим при изпълнение на ремонт на баня?

 

Първата стъпка винаги е детайлен оглед на място, който цели да оцени състоянието на банята. След това заедно с Вас обсъждаме необходимите подобрения, приоритети и цена, като тя винаги е съобразена с Вашия бюджет. Оставяме на Вас свободата да решите дали да закупите сами материалите или да оставите на нас избора и координацията на този обикновено много стресиращ за клиента процес.

Изключително важно е да подчертаем, че от качеството на материалите зависи както визията, която лесно може да не е сред най-важните приоритети, така и “дълголетието” на новата Ви баня. Всичко ново изглежда добре, но във времето вида си и по-същественото – здравината запазват само качествените материали. Предвид трудностите, финансите и неудобствата, с които е свързан всеки ремонт на баня, ние съветваме да заложите на хубави материали. Така ще си гарантирате, че в близките години няма да се наложат скорошни ремонтни дейности.

Какво можем да Ви предложим?

 

Обикновено цялостният ремонт стартира с къртене и премахване на всичко, което ще трябва да се подмени. След това минаваме през зидария и замазка, изправяне на стени, за да стигнем до по-фините детайли. Завършваме с лепенето на плочки по стени и подове, монтаж на всичко необходимо в банята. Последно се прави монтаж на окачен таван, в случай че изберете тази опция.

Гордеем се с нашата коректност в изпълнението на определения срок и както много семейства вече се убедиха – работим без компромис в качеството. Реализирали сме редица проекти от груб строеж до боядисване и нямаме никакво съмнение, че ще останете доволни. Свържете се с нас и нека заедно превърнем мечтаната от Вас баня в реалност, на която да се наслаждавате всеки ден!

 

Ремонт на баня цена, и от какво зависи тя?

 

За да ви улесним вие ще получите конкретна разбивка на бюджета с предложение за варианти според нуждите и вашите възможности. Всяка дейност в ремонта на банята е специфична и отнема различно време за труд и различно влагане на материали затова можем да обсъдим с вас всеки детайл и да направим разумния бюджет