Топлоизолация, топлоизолация на фасади

Направи запитване за:

Топлоизолация, топлоизолация на фасади

Топлоизолацията – енергийна ефективност и комфорт

 

От много време насам топлоизолацията не е лукс, а по-скоро необходимост, която гарантира енергийната ефективност на сградите. Оставяме настрана в пъти по-добрата естетика, която имат постройките с обновени фасади. Благодарение на активното полагане на топлоизолация в последните години. Неслучайно толкова много домакинства кандидатстват по различни програми, осигуряващи частично или пълно финансиране именно за полагане на топлоизолация.

Вариантите, които можем да Ви предложим, са най-общо казано два – вътрешно и външно изолиране, като и в двата случая говорим за повишаване на комфорта в дома Ви чрез осигуряване на подходяща за сезона стайна температура през цялата година. Цената варира в зависимост от вида изолация и затова е много важно предварително да Ви запознаем с изолационната ефективност на различните материали, с предимствата и недостатъците на различните технологии и не на последно място с финансовото измерение на съответните варианти.

Разполагайки с цялата тази информация, Вие и Вашите близки можете да вземете информирано решение за това дали определения от Вас бюджет ще позволи цялостна изолация на дома или е по-добре да пристъпите към поетапно изолиране.

 

Какво можем да Ви предложим?

 

Можете да разчитате на нас за експертната ни оценка на място, върху която заедно с Вас ще изградим план за действие. В разговора ще определим кое е най-важно за Вас и как ще го постигнем със средствата, които можете да отделите за този ремонт. Гарантираме за спазването на сроковете и изпълнението в съответствие с добрите практики и необходимия професионализъм. Очакваме да се свържете с нас!