Обръщане на прозорци и врати

Направи запитване за:

Обръщане на прозорци и врати

Кога и защо е нужно?

Чрез обръщане на прозорците или вратите се постигат страхотни резултати по отношение на комфорта и визията на дома. Накратко, процесът за обръщане на прозорци и врати се състои в обработката на ъглите между дограмата и стената или тавана. Всичко това се извършва чрез топлоизолационни плоскости, гипс, мазилка или др., като се използва материал според предпочитанията на клиента. Разбира се, експертните ни съвети са винаги насреща за тези, които предпочитат да се доверят на опита. Всъщност нашата практика сочи, че най-често финалното решение на клиента е в следствие на градивна дискусия и е построено върху рационални доводи и съображения.

Процесът по обръщане цели да се изправят страните на касата. Едновременно с това обаче това се извършва, за да се скрият и запълнят следите, които неизбежно остават, когато се смени каса или дограма и се положи нова. Почти всеки се е сблъсквал със старите дървени дограми с поражения от атмосферните условия или амортизация от експлоатацията през годините. Дори този сценарий да не отговаря на Вашата ситуация, а просто да имате желание за освежаване на дома си чрез подмяна на дограма или врата – имайте предвид, че това е свързано с много труд и не приключва просто с демонтажа и монтажа. Нужно е да бъде оформена фугата между прозореца или вратата и стената или тавана, за което вече Ви споменахме. Тези незавършени части често изглеждат отблъскващо и е важно да бъдат обработени добре от опитна ръка. В противен случай дограмата лесно може да изгуби ефективността си, което реално ще обезсмисли целия ремонт.

Какво можем да Ви предложим?

Обикновено започваме с оглед на място в удобно за Вас време, продължаваме с изготвянето на оферта според Вашите възможности и ще планираме процеса напред. Можем да се похвалим с прозрачност в работата си и с изпълнение на сроковете, с които сме се ангажирали. Затова и по-голямата част от клиентите ни са хора, които идват при нас с препоръка. Благодарим на всички, които ни препоръчват и се надяваме скоро и Вие да сте сред доволните ни клиенти.