Монтаж на гипсо картон

Направи запитване за:

Монтаж на гипсо картон

Що е то гипсокартон?

Когато говорим за неравни стени, гипсокартонът е най-лесният, бърз и икономичен начин за изравняването им. Ако времето Ви притиска или искате да намалите цената за ремонт, облицоването с гипсокартон е точното решение за Вас. То Ви позволява веднага да преминете към боядисване, финални щрихи и обзавеждане. Зидарията, многобройните слоеве замазки и шпакловането отнемат много повече усилия и ресурс, предполагат много по-голям майсторлък, а от там в с9лучай че не сте направили добър избор на професионалисти – големи главоболия, които не пожелаваме на никого.

Освен за изравняване на стени, чрез монтаж на гипсокартон можем да постигнем много интересни форми и ефекти, обличайки колони, арки или други детайли в една стая. Всички сме виждали впечатляващи окачени тавани с уникални форми и скрити светлини. На пазара вече са широко разпространени и LED осветителните ленти, които могат да сменят цвета и яркостта си чрез дистанционно управление. Това прави стаята в зона с контролируема атмосфера, а благодарение на това и с различна функционалност.

Гипсокартонът също може да послужи за преградни стени, както и за бани и мокри помещения. Във втория случай обаче е от ключово значение хидроизолацията. Въпреки че гипсокартонът за мокрите помещения е специален вид и е с висока резистентност на влага, изолационната лента между стената и пода ще гарантира по-траен резултат. Всеки компетентен специалист ще се съгласи, че компромис в тази област не бива да се прави.

Върху плоскостите от гипсокартон могат да се лепят плочки, гранитогрес, че даже и тежки материали като мрамор, но в този случай, разбира се, отново опираме до професионална обработка с правилна шпакловка и грунд.

Какво можем да Ви предложим?

Ще направим оглед на място в удобно за Вас време, ще обсъдим бюджета, изискванията и приоритетите Ви и ще изготвим разумна оферта за услугите ни. Сигурни сме, че ще останете доволни, защото от години разчитаме основно на препоръки от уста на уста. Ето защо не просто един разочарован, ами и един недостатъчно удовлетворен клиент – категорично не ни устройва.

Обадете ни се, за да поговорим и да установим как можем да бъдем полезни и на Вас!