Лепене на плочки

Направи запитване за:

Лепене на плочки

И най-смелите не биха се наели

Ако съществуват ремонти дейности, с които някои мераклии биха се захванали сами, без да имат професионален опит, то лепенето на плочки със сигурност не е сред тях. Малцина биха се осмелили да припарят до това така трудоемко и пипкаво занимание. И тук не искаме да се фокусираме твърде много върху естетичния аспект. Кривото нареждане, надигнатите места, неравномерното изрязване на всички плочки от един ред и т.н. ще дразнят окото, но поне няма да представляват потенциална заплаха да се наложи повтаряне на ремонта изцяло, че и с допълнение къртене и чистене.

Съвсем друг е случаят с хидроизолацията, която е важно да се направи прецизно, за да предпазва стените и пода от влагата. Тя може да проникне, да ги разруши и да нанесе щети, които в някои случаи костват двоен и троен бюджет, времеви ресурс и нерви, които не бихме се ангажирали да измерим, за да не ви плашим. Особено специфични са ъглите като най-застрашени зони от проникване на вода. За да се избегне това, се вгражда хидроизолационна лента, която трябва да е добре опъната, за да няма въздух под нея. Хидроизолацията се нанася поне в два слоя и както при всяка друга дейност, която не се извършва от професионалисти, така и тук нанасянето от неопитна ръка предполага разхищаване на много повече материал, който не е евтин, поради незнание и недобра преценка.

Оставяме настрана канското търпение, а и скъпоструващия инструментариум, с които трябва да се въоръжите като машина за изрязване на плочки, електрическа бъркалка за строителни материали за лепилото, гумен чук, комплект за нивелиране и т.н.

Какво можем да Ви предложим?

Доказаната ни с години квалификация гарантира залепяне и фугиране на плочките професионално, без значение от това дали ще са на пода или на стената, в коридора, в кухнята, в банята или на терасата.

Видът на плочките също е без значение – работим  както с теракота, така и с фаянс, гранитогрес, мрамор, санитарен порцелан и всичко, което съществува на пазара. Релефни, матирани, гланцирани, със стандартен размер или по-специфичен – изборът е Ваш, а отличното изпълнение – наша грижа.

Просто се свържете с нас, ние ще дойдем на място, ще отговорим на всичките Ви въпроси, ще дадем експертно мнение и съвети и ще Ви предложим гъвкави решения, съобразени с Вашия бюджет и предпочитания.