Качествено шпакловане

Направи запитване за:

Качествено шпакловане

Майсторското изпълнение има значение

Шпакловането е дейност, която предполага фино майсторство, умения и богат опит. То е онзи задължителен елемент от ремонтния процес, който придава гладкост и отличен вид на повърхностите, независимо дали става въпрос за стена или таван. Възможно е чрез шпакловката да коригираме някои неравности, а това и всичко изброено по-горе са само част от причините да сме изключително прецизни в този етап от ремонта.

Без да отделяме много време на причините, поради които качествените материали са за предпочитане, само ще вметнем, че и тук дълготрайността и устойчивостта на постигнатите резултати се определя от тях и разбира се, от правилната употреба на тези материали. Ето защо ние следваме добрите практики и подхождаме с необходимото внимание, прецизност и търпение към всеки следващ проект.

Можем да се похвалим с отлично изпълнени проекти както за вътрешна, така и за външна шпакловка. Външното шпакловане обикновено се прави върху изолация на фасада на къща или сграда, а вътрешното често се използва за последен етап преди нанасянето на латекс, декоративна мазилка или тапет.

За да сме сигурни, че резултатите ще оправдаят очакванията Ви и ще продължат да Ви радват години напред, ние обръщаме особено голямо внимание на подготовката на основата. В зависимост от текущото състояние на стената или тавана, ще предложим различни подходи. Когато работим върху стари, ронливи и напукани стени например, почистваме и обезпрашаваме основата, премахвайки компрометираните участъци до там, докъдето е нужно. В случай че майсторът прояви небрежност към този детайл, Ви грози опасността положената шпакловка, а в последствие мазилка или латекс да паднат съвсем скоро, в някои случаи това се случва в рамките на часове или дни. Затова винаги избирайте майстори с доказан професионализъм и дългогодишен опит в сферата.

Какво можем да Ви предложим? Неслучайно този раздел се казва “Качествено шпакловане” – толкова много майстори се наемат да изпълняват тази услуга, без да могат да предложат качеството, от което дома Ви има нужда. Доказана квалификация, прозрачност, коректност в изготвянето на ценовото предложение, съобразяване с Вашите нужди и възможности и изпълнение в срок, който Ви устройва – това може да очаквате от специалистите ни, а ние очакваме само да се свържете с нас!