Измазване на стени и тавани

Направи запитване за:

Измазване на стени и тавани

Препоръчително към задължително

Измазването има изключително важна задача, а именно да предпази стените, да ги заглади и да ги подготви за финалната им обработката като поставяне на тапети или боядисване. Измазването на вътрешните стени и тавани е задължителен етап от довършителните ремонтни дейности, тъй като добре избраната и правилно нанесена мазилка гарантира дълготрайността на постигнатите резултати. Вътрешните стени и тавани могат да пострадат от влага, топлина, мръсотия и какви ли не други по-леки повреди, които лесно могат да бъдат избегнати чрез измазването.


Не е невъзможно човек сам да се справи с тази задача, но истината е, че усилията, времето и нервите, които е по-вероятно да вложи, няма да оправдаят сумата, която ще е необходима за един истински професионалист. Да не говорим за високото качество, което е съвсем сигурно, че няма как да бъде достигнато от човек без опит.

Изборът на подходяща мазилка е ключов елемент в процеса, като решението зависи от вида на основата и функционалността на помещението, което ще се измазва. Например за сухи помещения най-често се използва гипс, а за кухня или баня – по-добрият вариант обикновено е циментово-варовата мазилка. Разбира се, най-добре е тази преценка да се направи индивидуално за всяко помещение, което предстои да ремонтирате, и оптималният случай би бил оценката да бъде направена от професионалист. Той може да вземе предвид всички фактори, които са налични към момента, както и онези, които потенциално може да изникнат напред във времето.

Какво можем да Ви предложим? В случай че планирате ремонт, можете да ни потърсите и да се възползвате от дългогодишния ни опит и квалификация. Заедно ще решим какво ще е най-подходящо за Вашите нужди и ще се съобразим с възможностите и времето Ви. Може би това е и причината повечето ни клиенти да се връщат при нас или смело да ни препоръчват на своите приятели, колеги и познати.
Нямаме търпение да срещнем следващото семейство, което ще ни се довери, а защо това да не сте Вие и Вашите близки?