Хидроизолация на покриви и тераси

Направи запитване за:

Хидроизолация на покриви и тераси

Проблем за Вас, проблем за съседите, двоен проблем за Вас

Хидроизолацията е съществен момент буквално за всяка тераса и покрив. За да си спестите течове, а от там и процесите, които са в състояние да разрушат не само терасата или покрива, ами и цялата сграда, важно е да се доверите на професионалисти, в които сте напълно сигурни. Процесът по хидроизолирането не е никак прост и експертизата на майсторите е това, което ще Ви осигури спокойно бъдеще пред кошмарна серия от ремонтни дейности.

Не трябва да подценяваме и социалния елемент. Проблемът на една тераса е проблем и на всички под нея. Освен разрушаване на Вашата лична собственост, това е рушене и на отношенията Ви със съседите, които в някои случаи са по-важни от тези с роднините. Извън кръга на шегата, потърпевшите обикновено са повече от едно домакинство, ето защо в най-добрия случай хората взимат превантивни мерки.

Какво можем да Ви предложим?

Работата ни винаги започва с оглед на място, като при теч се надяваме на кооперативност от страна на другите засегнати страни, за да имаме пълната картинка от всички етажи. След това изготвяме оценка и финансова оферта, съобразена с възможностите и очакванията Ви. След одобрение от Ваша страна си стискаме ръцете и се залавяме за работа. Остава да направите само първата крачка, която е просто да се свържете с нас, да поговорим и да определим удобно за Вас време за оглед.