Декоративни мазилки

Направи запитване за:

Декоративни мазилки

Защо да изберем декоративна мазилка?

Чрез декоративните мазилки може би най-лесно се придава индивидуалност на помещението. Разбира се, интериорът също има огромно влияние, но държим да подчертаем, че декоративните мазилки могат да поставят много ярък отпечатък в съзнанието на човек. Ето защо използването им е добър стратегически похват за продажба на жилище. То просто се запечатва във визуалната памет на купувача и остава там, накланяйки везната в полза на сключване на сделката. Комбинирайки различни техники за нанасяне, ние можем да предложим индивидуално интериорно решение за всеки дом, офис, заведение или хотел. 

Искате да разделите помещение в дома си или да изградите ново чрез усвояване на терасата?

Ако смятате, че домът Ви има нужда от преграждащи вътрешни стени, а защо не и фасадни – ние можем да помогнем със зидарските услуги. Както навсякъде, така и тук има тънкости като избора на тухли според предназначението на стената, която се изгражда. Най-семплият пример е използването на тухли с по-голяма дебелина при външни стени, за да се осигури по-висока енергийна ефективност. По друг начин стоят нещата при разделителните и преградните стени, където използваме съответно средна дебелина на тухлите за добро изолиране на шума и минимална дебелина, за да не губим площ от различните помещения.

И за финал – замазка

Една от основните дейности, свързани с ремонти и довършителни работи, е замазката, като тя изпълнява изключително отговорни функции. Най-важната сред тях, е че чрез замазката се изравняват неравностите и пукнатините, което осигурява надеждна и равна повърхност. При експлоатация подовете са подложени на огромно натоварване и тежест, която е важно да бъде равномерно разпределена. Именно това е и една от другите функции на замазката. Да не подценяваме топло и звукоизолационните качества, за които допринася, тъй като често те са ключови за комфорта на живущите. И за финал, но определено не на последно място – чрез замазката можем да постигаме наклони с цел отводняване в бани и тоалетни, на тераси, на веранди и т.н.

Какво можем да Ви предложим?

Богат опит, прозрачност, чиста работа и изпълнение на предварително уговорените срокове. Офертата ни е винаги съобразена с финансовите възможности и желанията на клиента, а професионалното изпълнение е задължителен елемент от пъзела. Потърсете ни и заедно ще го наредим!